Matematik
isolering af bogstaver
14. januar 2008 af
idababy (Slettet)
Hej allesammen :)
tænkte på om der var nogen der kunne hjælpe mig med at isolere hver størrelse i denne formel: P= k*A*(T2-T1)
ved k og A, skal jeg ik bare trække dem fra? og (T2-T1) er det bare én størrelse eller to?
hvordan gør jeg? :b´
på forhånd tak.
tænkte på om der var nogen der kunne hjælpe mig med at isolere hver størrelse i denne formel: P= k*A*(T2-T1)
ved k og A, skal jeg ik bare trække dem fra? og (T2-T1) er det bare én størrelse eller to?
hvordan gør jeg? :b´
på forhånd tak.
Svar #1
14. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Vi prøver med A først:
P= k*A*(T2-T1)<=> P/(k*(T2-T1))=A
På samme måde isolres B.
Lidt hjælp til isolering af T1 eller T2:
P= k*A*(T2-T1) <=> p/(k*A)=T2-T1
P= k*A*(T2-T1)<=> P/(k*(T2-T1))=A
På samme måde isolres B.
Lidt hjælp til isolering af T1 eller T2:
P= k*A*(T2-T1) <=> p/(k*A)=T2-T1
Svar #2
14. januar 2008 af idababy (Slettet)
årh tusinde tak, sku lige ha det opfrisket.
det var en stor hjælp :)
det var en stor hjælp :)
Skriv et svar til: isolering af bogstaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
