Studiebolig

Lejlighed søges!

14. januar 2008 af parisa (Slettet)
Hej:)

Jeg søger en NY lejligheden i centrum. Behøver ikke være i hjertet af KBH, men så lige i udkanten/ikke ret langt derfra.
Pris (leje/ejerlejlighed)og størrelse er mindre relevant. Har prøvet at søge lidt sporadisk på nettet, men ingen resultater..

Noget der kan hjælpe? :^)

Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2008 af Stenalt (Slettet)

Hvis prisen intet betyder er det ganske nemt... Gå ind på en af ejendomsmæglernes hjemmeside og du skal hurtigt finde en masse lejligheder... Hvor har du søgt??? Man kan næsten ikke undgå at finde noget hvis man har pengene...

Brugbart svar (1)

Svar #2
14. januar 2008 af BentJ (Slettet)

Hvis prisen er underordnet kan du sikkert finde noget lækkert her: http://www.janfog.dk/

Svar #3
15. januar 2008 af parisa (Slettet)

Jeg er altså ikke millionær!

Jeg mente bare at jeg ikke har i tankerne, at det skal være et lille utæt kollegieværelse til 1500kr leje, men at det faktisk skal være noget ordentligt, som de fleste studerende/unge ikke har råd til! Det skal således ikke være mange millioner.. snarer en eller to:)

Imidlertid er det vigtigste at det skal være en NY lejlighed, splinternyt dvs. nybyggeri. Og det er nemlig det man ikke kan søge efter på nettet.. (eller hvad?)

Brugbart svar (1)

Svar #4
16. januar 2008 af Stenalt (Slettet)

Hvorfor skal den dog være splinter ny??? Hvis den skal være det kommer du ikke en i centrum i hvert fald.. Så bliver du nødt til at at komme ud i forstaderne... Hvis jeg havde en til to millioner til rådighed ville jeg finde ud af noget med en god lejlighed på Nørrebro eller østerbro... Synes også ældre lejligheder har meget mere sjæl end de nybyggede...

Brugbart svar (1)

Svar #5
16. januar 2008 af Stenalt (Slettet)

btw... Godt nok en skidt side ham Jan Fog har... Man kan sgu da forvente mere af en der tjener så meget på at sælge andres boliger...

Svar #6
16. januar 2008 af parisa (Slettet)

#4 I like =D .. well, jeg ved ikke helt hvad du mener med centrum. Eller, dvs. jeg har et lidt bredere begreb af hvad centrum er, fx noget ala:

http://www.robinhus.dk/ejendom/default.asp?boligid=35680#

Det er ren guf, men lige en million for dyr.. Det er lidt svært at søge med sådanna kriterier på nettet, især fordi det i det hele taget er svært at få en lejligheden inde af mod centrum til en menneskelig pris.. Men jeg leder stadig!

Skriv et svar til: Lejlighed søges!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.