Matematik
vektorregning
15. januar 2008 af
Oziriz (Slettet)
Hej jeg har lidt problemer med den sidste del af denne opgave.
en vektor v har koordinatsættet v=(2,-3)
tegn firkant ABCD, hvor AB = v BC= v+2v-hat(v med ^ over) og CD = -2v + v-hat
firkanten starter i punktet A(2.4)
bestem sidelængderne i firkanten:
jeg har bestemt dem til:
|AB|= 3.605
|BC|= 8.062
|CD| = 8.062
Nu kommer så det jeg har problemer med:
lad v være en vilkårlig egentlig vektor og firkanten fastlagt på samme måde som før. bestem sidelængderne udtrykt ved |v|
beregn koordinater for B,C,D
håber på noget hjælp for er helt lost her :)
en vektor v har koordinatsættet v=(2,-3)
tegn firkant ABCD, hvor AB = v BC= v+2v-hat(v med ^ over) og CD = -2v + v-hat
firkanten starter i punktet A(2.4)
bestem sidelængderne i firkanten:
jeg har bestemt dem til:
|AB|= 3.605
|BC|= 8.062
|CD| = 8.062
Nu kommer så det jeg har problemer med:
lad v være en vilkårlig egentlig vektor og firkanten fastlagt på samme måde som før. bestem sidelængderne udtrykt ved |v|
beregn koordinater for B,C,D
håber på noget hjælp for er helt lost her :)
Svar #1
15. januar 2008 af Oziriz (Slettet)
koordinaterne har jeg fundet ud af nu. Men forstår stadig ikke det andet!
Skriv et svar til: vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
