Matematik
promille
15. januar 2008 af
Yasin14 (Slettet)
hvordan var det man skrev moget om til promille?
fx 0,175 skal skrives om til promille,
fx 0,175 skal skrives om til promille,
Svar #1
15. januar 2008 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Ved at gange med tusind promille. Det vil sige, at
0,175 = 0,175*1000 promille = 175 promille
Ved at gange med tusind promille. Det vil sige, at
0,175 = 0,175*1000 promille = 175 promille
Skriv et svar til: promille
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
