Matematik
Hjælp..!
15. januar 2008 af
MissHoney (Slettet)
Hej allesammen.
R der nogle som kan give mig nogle tips, om hvordan jeg kan løse ligningen:
log(3-x) - logx = -2
på forhånd tak.
R der nogle som kan give mig nogle tips, om hvordan jeg kan løse ligningen:
log(3-x) - logx = -2
på forhånd tak.
Svar #1
15. januar 2008 af Razer8 (Slettet)
ja se her:
log(3-x) - logx = -2 <--> log((3-x)/x)=-2
ka du selv så komme videre?
log(3-x) - logx = -2 <--> log((3-x)/x)=-2
ka du selv så komme videre?
Svar #2
15. januar 2008 af MissHoney (Slettet)
Ja, det tror jeg. :)
1000 tak for hjælpen. det var virkelig sødt.
1000 tak for hjælpen. det var virkelig sødt.
Skriv et svar til: Hjælp..!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
