Fysik
Lommeregner.
16. januar 2008 af
Anything (Slettet)
TI-89!
Jeg har problemer med at regne et fysikstykke ud. Kan én evt. hjælpe mig?
d = 1 * 6,6 * 10^-7 / 0,4000
Den bliver ved med at give 0,000002, selvom jeg ved, at den skal give omkring 1,65 * 10^-6.
Hvad gør jeg forkert?
Jeg har problemer med at regne et fysikstykke ud. Kan én evt. hjælpe mig?
d = 1 * 6,6 * 10^-7 / 0,4000
Den bliver ved med at give 0,000002, selvom jeg ved, at den skal give omkring 1,65 * 10^-6.
Hvad gør jeg forkert?
Svar #1
16. januar 2008 af mathon
det er fordi din lommeregner i MODE er sat til at vise 6 decimaler, så
1,65 * 10^-6 = 0,00000165 afrundes til 0,000002!!!
1,65 * 10^-6 = 0,00000165 afrundes til 0,000002!!!
Svar #2
16. januar 2008 af karamellen2 (Slettet)
sæt den til SCI i MODE, så får du 1,65 * 10^-6
Altid smart at have en lommenregner sat til SCI, når man regner i fysik og kemi
Altid smart at have en lommenregner sat til SCI, når man regner i fysik og kemi
Skriv et svar til: Lommeregner.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
