Matematik

Lineære funktioner

19. januar 2008 af JTPUK (Slettet)
En lineær funktion er bestemt ved Grafen går gennem punktet (-358,-728). Når x-værdier vokser med 16, vokser y-værdierne med 39.
Bestem x-værdien for y=0.

Er der nogen der kan løse opgaven for mig??

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2008 af mathon

a = delta-y/delta_x = 39/16

y = a*x + b

y = (39/16)*x + b

...beregn selv b ved indsættelse af punktkoordinaterne (-358,-728)...

Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.