Matematik
toppunktet for parablen
20. januar 2008 af
jamila20 (Slettet)
En parabel er bestemt ved ligningen y=x^2-x-2
jeg skal så Bestemme toppunktet for parablen
tak på forhånd
En parabel er bestemt ved ligningen y=x^2-x-2
jeg skal så Bestemme toppunktet for parablen
tak på forhånd
Svar #1
20. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Toppunktet bestemmes ved:
P(b/(2a);-d/(4a))
hvor a,b,c og d kommer fra:
f(x)=ax^2+bx+c
hvor d=b^2-4ac
P(b/(2a);-d/(4a))
hvor a,b,c og d kommer fra:
f(x)=ax^2+bx+c
hvor d=b^2-4ac
Svar #2
20. januar 2008 af jamila20 (Slettet)
jeg ved godt jeg kan bruge den formel men jeg tænkte på hvad er min b og a for min c er jo -2
Skriv et svar til: toppunktet for parablen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
