Matematik
hjælp det haster meget
20. januar 2008 af
athraa (Slettet)
En funktion f er bestemt ved f(x)= e^x-4x
I fjerde kvadrant afgrænser grafen for f sammen med førsteaksen en punktmængde, der har et areal.
jeg skal Bestemme arealet af denne punktmængde.
hvordan gøre jeg det
I fjerde kvadrant afgrænser grafen for f sammen med førsteaksen en punktmængde, der har et areal.
jeg skal Bestemme arealet af denne punktmængde.
hvordan gøre jeg det
Svar #1
20. januar 2008 af Sentinox (Slettet)
Opgaven består i to trin.
1) Bestemt de værdier af x>=0 (x større eller lig med nul), for hvilke det gælder at f(x)=0.
2) Benyt nu, at det gælder at f(x)<0 ligger i 3. eller 4. kvadrant.
Benyt nu dette (eventuelt som monotomi-undersøgelse, eller direkte grafisk undersøgelse), til at opstille øvre og nedre grænse til dit bestemte integrale.
3) Udregn det bestemte integrale.
//Sentinox
1) Bestemt de værdier af x>=0 (x større eller lig med nul), for hvilke det gælder at f(x)=0.
2) Benyt nu, at det gælder at f(x)<0 ligger i 3. eller 4. kvadrant.
Benyt nu dette (eventuelt som monotomi-undersøgelse, eller direkte grafisk undersøgelse), til at opstille øvre og nedre grænse til dit bestemte integrale.
3) Udregn det bestemte integrale.
//Sentinox
Svar #3
20. januar 2008 af athraa (Slettet)
det forstod jeg ikke er det muligt du kunne give et eks.
Skriv et svar til: hjælp det haster meget
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
