Matematik

differntialkvotient

20. januar 2008 af pianoforte (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

opgavestilling:
a) Differentialkvotienten af: f(x)= 5*(e^2*x) - 10*(e^6)*x + 14
b) Bestem f`(2)
c) løs ligningen: f`(x)= 0

Mit svar:
a) f`(x)= 10*(e^2*x)
b) f`(2)= -3488,3085
c) ??

Tak for hjælpen...

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)

Står der

?

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2008 af DeutscherDäne (Slettet)

Mit svar:
a) f`(x)= 10*(e^2*x) forkert - rigtig: 10e^(2x) - 10e^6 løste du opgaven vha. grafregner eller med blyantsmetoden?
b) f`(2)= -3488,3085 det er sjovt nok rigtigt
c) Du skal løse 10e^(2x) - 10e^6 = 0.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2008 af mathon

f'(x)= 10*e^(2*x) - 10*(e^6

Svar #4
20. januar 2008 af pianoforte (Slettet)

det sidste x står ikke i potens, men er blot multipliceret med e^6

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar 2008 af mathon

hvis f(x) = 5*(e^2*x) - 10*(e^6)*x + 14
er
f'(x)= 10*e^(2*x) - 10*e^6

Svar #6
20. januar 2008 af pianoforte (Slettet)

#2

a) jeg løste opgaven ved hjælp af blyantmetoden

Svar #7
20. januar 2008 af pianoforte (Slettet)

tak, men er f'(x)= 10*e^(2*x) - 10*e^6 ikke lig med f'(x)= 73,89^x - 4034,29
??

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)

Nej, men f '(x)=10·7,389^x-4034,29 kan du benytte.

Skriv et svar til: differntialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.