Matematik
Vm(f) og Dm(f)
20. januar 2008 af
Cecilie1989 (Slettet)
Er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?
Bestem definitions- og værdimængde for
f(x)=(3x^2+4x)/(2x^2+2)
der skal herunder redegøres for forholdene, når x går mod hhv. uendelig og -uendelig.
Bestem definitions- og værdimængde for
f(x)=(3x^2+4x)/(2x^2+2)
der skal herunder redegøres for forholdene, når x går mod hhv. uendelig og -uendelig.
Svar #1
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Er du vant til at lave funktionsundersøgelser eller bruger du en grafregner/CAS-program?
Svar #2
20. januar 2008 af Cecilie1989 (Slettet)
Begge dele.
Plejer nogle gange at udregne i hånden men ellers benyttes grafregneren..
Plejer nogle gange at udregne i hånden men ellers benyttes grafregneren..
Svar #3
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Dm. Hvor er en brøk ikke defineret?
Vm. Du skal bestemme f '(x) og løse ligningen f '(x)=0. Derudover skal du bestemme funktionens asymptoter.
Vm. Du skal bestemme f '(x) og løse ligningen f '(x)=0. Derudover skal du bestemme funktionens asymptoter.
Skriv et svar til: Vm(f) og Dm(f)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
