Matematik
diff-model - Haster !!
21. januar 2008 af
Nineb (Slettet)
nogen der kan hjælpe lidt med den her opgave?
for har selv prøvet at solve den, men det virker ikke
opgaven lyder sådan her:
dSt/dt=0,00575*St*(12-St)
hvor St er længden (cm), til tiden t (døgn)
det oplyses, at til tiden t=0 er længden af en løgfrøtudse 0,5.
a) Bestem væksthastigheden for længden til det tidspunkt, hvor længden af en løgfrøhaletudse er 4 cm
for har selv prøvet at solve den, men det virker ikke
opgaven lyder sådan her:
dSt/dt=0,00575*St*(12-St)
hvor St er længden (cm), til tiden t (døgn)
det oplyses, at til tiden t=0 er længden af en løgfrøtudse 0,5.
a) Bestem væksthastigheden for længden til det tidspunkt, hvor længden af en løgfrøhaletudse er 4 cm
Svar #1
21. januar 2008 af dnadan (Slettet)
a) Bestem væksthastigheden for længden til det tidspunkt, hvor længden af en løgfrøhaletudse er 4 cm
Dvs. St=4cm
Indsæt dette i din differentialligning, hvormed væksthastigheden er fundet.
Og i øvrigt er det angiveligt desolve du gerne vil benytte. Men hvis dette ikke virker så er der en formel for hvorledes denne type differentialligning løses (logistisk vækst)
Dvs. St=4cm
Indsæt dette i din differentialligning, hvormed væksthastigheden er fundet.
Og i øvrigt er det angiveligt desolve du gerne vil benytte. Men hvis dette ikke virker så er der en formel for hvorledes denne type differentialligning løses (logistisk vækst)
Svar #4
21. januar 2008 af Nineb (Slettet)
det skrev du ellers, men så bliver den bare:
dst/dt=0,00575*4*(12-4)?
det regner man så bare ud
dst/dt=0,00575*4*(12-4)?
det regner man så bare ud
Skriv et svar til: diff-model - Haster !!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
