Matematik
vektorregning
22. januar 2008 af
eksamenshaj (Slettet)
Jeg har en opgaveformulering som driller mig, Jeg er ny indenfor vektorregning, og vil høre, om nogen herinde ved hvad jeg skal gøre (ikke resultat, men vejledning).
Et parallellogram ABDC er bestemt ved vektorAB = (2,7) og vektorAC = (4,5), samt punktet C(2,8).
På diagonalen AD ligger punktet P, så |AP| = 1/3|AD|.
Bestem koordinatsættet til punktet P.
????????????????????????????????????????????
Et parallellogram ABDC er bestemt ved vektorAB = (2,7) og vektorAC = (4,5), samt punktet C(2,8).
På diagonalen AD ligger punktet P, så |AP| = 1/3|AD|.
Bestem koordinatsættet til punktet P.
????????????????????????????????????????????
Svar #2
22. januar 2008 af peter lind
Lav en tegning, hvor du går ud fra punktet C. Du kan deraf finde A idet vektor AC er kendt. Find derefter B ved brug af AB. D kan findes af at AB = CD. Nu har kan du aflæse vektor AD.
Skriv et svar til: vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
