Matematik
Hjæælp!
22. januar 2008 af
Bengisu (Slettet)
Nogen der ville tjekke om denne ligning er rigtig løst (:
PF tak (:
Vis at der alle hele tal n gælder at
(-2)^n + (-2)^n+1 + (-2)^n+2 = 3*(-2)^n
(-2)^n + (-2)^(n+1) + (-2)^(n+2)=
(-2)^n +(-2)*(-2)^n +(-2)^2 *(-2)^n
(-2)^n (1-2+4) = 3*(-2)^n
(-2)^n*3 = 3(-2)^n
PF tak (:
Vis at der alle hele tal n gælder at
(-2)^n + (-2)^n+1 + (-2)^n+2 = 3*(-2)^n
(-2)^n + (-2)^(n+1) + (-2)^(n+2)=
(-2)^n +(-2)*(-2)^n +(-2)^2 *(-2)^n
(-2)^n (1-2+4) = 3*(-2)^n
(-2)^n*3 = 3(-2)^n
Skriv et svar til: Hjæælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
