Matematik
integral
22. januar 2008 af
Pernille-2 (Slettet)
grafen for f(x)=x^3-9x afgrænser sammen med x-aksen i anden kvadrant en punktmængde, som har et areal.
a)bestem arealet af denne punktmængde ?
please hjæælp )*:
a)bestem arealet af denne punktmængde ?
please hjæælp )*:
Svar #1
22. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Prøv at tegne funktionen ind i et koordinatsystem, på den måde, kan du se, at du skal løse ligningen f(x)=0 (benyt nulreglen) for at finde dine grænser til integralet:
a
S f(x) dx
b
a
S f(x) dx
b
Svar #2
22. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)
skal jeg ikke bare tegne grafen på min ti89 og derefter bruge zero, og så sætter punkterne ind som nedre og øvre værdi i integralet =
Skriv et svar til: integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
