Matematik
INTEGRAL
22. januar 2008 af
monaaaaaaaaa (Slettet)
Integral:2/x = ln(25)
2ln(x) = ln(25)
2ln(x) = ln(5^2)
2ln(x) = 2ln(5)..
Hmm nogen der ved hvordan den her forsættes. el. hvad j herfter skal gøre
2ln(x) = ln(25)
2ln(x) = ln(5^2)
2ln(x) = 2ln(5)..
Hmm nogen der ved hvordan den her forsættes. el. hvad j herfter skal gøre
Svar #1
22. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)
Det var faktisk en dårlig idé jeg fik der...
Integral:2/x = ln(25)
2ln(x) = ln(25)
ln(x^2) = ln(5^2)
e^(ln(x^2)) = e^(ln(5^2))
x^2 = 5^2
x = 5..
Integral:2/x = ln(25)
2ln(x) = ln(25)
ln(x^2) = ln(5^2)
e^(ln(x^2)) = e^(ln(5^2))
x^2 = 5^2
x = 5..
Skriv et svar til: INTEGRAL
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
