Matematik
Need some help? plzzz
22. januar 2008 af
monaaaaaaaaa (Slettet)
F(x) til f(x)= 2x-(4/(x^2)) der opfylder F`(2)=9... Hmm er der nogn derude der har en anelse om hvad jeg skal?. Ville være dybt taknemmelig hvis nign lii ville hjælpe
F(x) til f(x)= 2x-(4/(x^2)) der opfylder F`(2)=9... Hmm er der nogn derude der har en anelse om hvad jeg skal?. Ville være dybt taknemmelig hvis nign lii ville hjælpe
Svar #1
22. januar 2008 af ibibib (Slettet)
F '(2)=f(2)=9.
Udnyt dette til at bestemme integrationskonstanten k i
F(x)=x²+4/x+k.
Udnyt dette til at bestemme integrationskonstanten k i
F(x)=x²+4/x+k.
Skriv et svar til: Need some help? plzzz
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
