Matematik
hjælp
22. januar 2008 af
rotata (Slettet)
der er givet to funktioner
f(x)=2 kvadratruden x
g(x)= 1/4 x¨2
de to funktioners grafer afgrænser et areal.
a) bestem det areal?
f(x)=2 kvadratruden x
g(x)= 1/4 x¨2
de to funktioners grafer afgrænser et areal.
a) bestem det areal?
Svar #1
22. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
For at bestemme grænser: F(x)=G(x) => 0 v 4
Beregning af areal: F(4)-F(0)-(G(4)-G(0))
Beregning af areal: F(4)-F(0)-(G(4)-G(0))
Skriv et svar til: hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
