Fysik

Gaslove -idealgasligning

24. januar 2008 af LOLLA123456 (Slettet)
hjææælp!! Studieretningsopgave ang. gaslove..

Bevise idealgasligning; p*V=n*R*T, ved at lave forsøg som viser:
P*V = konstant
P/T = konstant
V/T = konstant

- Forsøgene skal udtænkes vha LoggerPro el.lign.

- samt argumentere fysisk hvorfor n indgår

Håber der er nogle, som kan hjælpe...

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2008 af mathon

P*V = konstant, når dT=0 - isoterm

P/T = konstant, når dV=0 - isochor

V/T = konstant, når dp=0 - isobar

se yderligere
i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=390984




Skriv et svar til: Gaslove -idealgasligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.