Fysik
varmefylde , hjæælp
24. januar 2008 af
Mamey (Slettet)
hej jeg håber i kan hjælpe mig med dettte opgave :
en metalblok vejer 1,5 kg. en måling viser at når blokken får tilført en energi på 62,2kj , stiger dens temperatur fra 15grader til 70 grader
beregn metalblokkens varmefylde.
venter på svar D:
en metalblok vejer 1,5 kg. en måling viser at når blokken får tilført en energi på 62,2kj , stiger dens temperatur fra 15grader til 70 grader
beregn metalblokkens varmefylde.
venter på svar D:
Svar #1
24. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)
Temperaturstigning = Varmefylde * Tilført energi..
Svar #2
25. januar 2008 af mathon
(1,5 kg)*c*(70-15)K = 62200 J
c = (62200 J)/[(1,5 kg)*(70-15)K] = 62200/[1,5*(70-15)] J/(kg*K)
c = (62200 J)/[(1,5 kg)*(70-15)K] = 62200/[1,5*(70-15)] J/(kg*K)
Svar #3
27. januar 2008 af Contradel (Slettet)
Metalblok
1,5 kg
Stigning (grader)
55 C
Tilført energi
62,2 KiloJoule
[c] = kJ/(kg*grad)
C = 62,2 / (1,5*55)
1,5 kg
Stigning (grader)
55 C
Tilført energi
62,2 KiloJoule
[c] = kJ/(kg*grad)
C = 62,2 / (1,5*55)
Skriv et svar til: varmefylde , hjæælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
