Matematik
Differentialligninger
24. januar 2008 af
Liiinee (Slettet)
jeg har et en opgave her som jeg kan løse,,
Kan i hjælpe mig ??
Bestem konstanten k så funktionen f(x) = cos(kx) er en løsning til differentialligningen y´´=16.
Først skal man vel finde stamf. til y´´
y´= 16x
Og herfra kan jeg ikke mere
...
venligst Line
Kan i hjælpe mig ??
Bestem konstanten k så funktionen f(x) = cos(kx) er en løsning til differentialligningen y´´=16.
Først skal man vel finde stamf. til y´´
y´= 16x
Og herfra kan jeg ikke mere
...
venligst Line
Skriv et svar til: Differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
