Matematik
Hjælp til FSA 2004
24. januar 2008 af
allah83 (Slettet)
Hej allesammen!
Jeg har en blækregning (FSA 2004), jeg skal lave til i morgen og jeg er storset færdig med alle opgaver borset fra 2 som jeg simpelthen har brugt flere timer på dog uden held og uden hjælp at finde nogen steder så jeg tænkte at i måske kunne hjælpe mig.
Den første opgave er opgave 4.5:
Funktionsforskriften for antallet af ark A6-papir, et givet A-format kan opdeles i, er:
y = 2^6
2^3
Forklar sammenhængen mellem funktionsforskriften og tallene i tabellen.
- Jeg har lavet tabellen, som er en tabel, hvor der står hvor mange A6 Papir Ark der kan være på de forskellige A-ark frx. A0 = 64 A6-Ark
Den anden opgave er:
For at A-formaterne gælder at: b = 1 * l
l = 2 * b
b er bredde og l er længde
Vis, at forholdet mellem bredde og længde er 1
kvadratrod 2
Håber i kan hjælpe :)
M.V.H
Christian
Jeg har en blækregning (FSA 2004), jeg skal lave til i morgen og jeg er storset færdig med alle opgaver borset fra 2 som jeg simpelthen har brugt flere timer på dog uden held og uden hjælp at finde nogen steder så jeg tænkte at i måske kunne hjælpe mig.
Den første opgave er opgave 4.5:
Funktionsforskriften for antallet af ark A6-papir, et givet A-format kan opdeles i, er:
y = 2^6
2^3
Forklar sammenhængen mellem funktionsforskriften og tallene i tabellen.
- Jeg har lavet tabellen, som er en tabel, hvor der står hvor mange A6 Papir Ark der kan være på de forskellige A-ark frx. A0 = 64 A6-Ark
Den anden opgave er:
For at A-formaterne gælder at: b = 1 * l
l = 2 * b
b er bredde og l er længde
Vis, at forholdet mellem bredde og længde er 1
kvadratrod 2
Håber i kan hjælpe :)
M.V.H
Christian
Skriv et svar til: Hjælp til FSA 2004
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
