Matematik
hjælp tak
25. januar 2008 af
s.Kirkbak (Slettet)
har helt glemt hvordan man regner løsning af 2.gradsligninger, når b eller c er 0
Svar #1
25. januar 2008 af mathon
ax^2 + c = 0 0g a ulig 0
ax^2 = -c
x^2 = -(c/a) (a og c skal have modsatte fortegn)
x = +-sqrt( -(c/a))
ax^2 + bx = 0 og a ulig 0
(ax)*(x+(b/a))=0
i følge nulreglen
gælder:
x1 = 0 og x2 = -(b/a)
ax^2 = -c
x^2 = -(c/a) (a og c skal have modsatte fortegn)
x = +-sqrt( -(c/a))
ax^2 + bx = 0 og a ulig 0
(ax)*(x+(b/a))=0
i følge nulreglen
gælder:
x1 = 0 og x2 = -(b/a)
Svar #4
26. januar 2008 af s.Kirkbak (Slettet)
forstår ikke rigtig den formel..
er der ikke en formel som er lettere?
er der ikke en formel som er lettere?
Skriv et svar til: hjælp tak
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
