Matematik

Differentialkvotient for f^-1

25. januar 2008 af badooo (Slettet)
Okay, jeg har glemt hvordan disse opgaver løses:

f(-2)=3
f(4)=5
f'(5)=3
f'(4)=2

Angiv den differentialkvotient for f^-1, det på grundlag af oplysningerne er muligt.

Hvordan er det nu lige man gør det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2008 af mathon

f^-1(yo) = (1/f'(xo))

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2008 af mathon

rettelse:
(f^-1)'(yo) = (1/f'(xo))

eksempelvis:

(f^-1)'(5) = (1/f'(4)) = (1/2)


Skriv et svar til: Differentialkvotient for f^-1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.