Matematik
Fordoblingstid
26. januar 2008 af
linkincam (Slettet)
f(x) = 0,2496 * 1,0482^x
Bestem fordoblingstiden.
T2 = Log(2) / Log(a)
T2 = Log(2) / Log(1,0482) = 14,72 timer
Er dette rigtig regnet ud?
Bestem fordoblingstiden.
T2 = Log(2) / Log(a)
T2 = Log(2) / Log(1,0482) = 14,72 timer
Er dette rigtig regnet ud?
Svar #1
26. januar 2008 af Teazy (Slettet)
jep udregningen er rigtig :) men har ik lige tjekket resultatet, men går ud fra du kan ramme rigtig på tasterne
Svar #2
29. januar 2012 af den første mohikaner
Alternativt kan du bruge knappen logy(x) på din lommeregner og trykke inv først
Skriv et svar til: Fordoblingstid
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
