Fysik
Hjælp til omskrivning af formel
27. januar 2008 af
ninjasani (Slettet)
Hejssa. Sidder og er igang med at lave fysikaflevering, men er gået lidt i stå. Jeg skal omskrive en formel og det er jeg ikke så god til så ville blive glad hvis der var en der ville hjælpe så jeg kan komme videre.
Formlen der skal omskrives er:
s= ½*a*t2+Vo*t+so
Den skal omskrives til t så den bliver:
t = et eller andet...
Please hjælp?!
Formlen der skal omskrives er:
s= ½*a*t2+Vo*t+so
Den skal omskrives til t så den bliver:
t = et eller andet...
Please hjælp?!
Svar #1
27. januar 2008 af janko (Slettet)
vil du isolere t fra s= ½*a*t2+Vo*t+so , eller hvad er det du gerne vil =
Svar #3
27. januar 2008 af ninjasani (Slettet)
Nej... Jeg vil bare gerne have skrevet den om da jeg kender S og de andre enheder, men jg skal finde t på en bestemt strækning...
Skriv et svar til: Hjælp til omskrivning af formel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
