Matematik

regneudtryk..

27. januar 2008 af Cille-muus (Slettet)
Hej,

Jeg har en opgave som lyder således:

Trykket i atmosfæren, målt i atm, aftager som funktion af højden, målt i km, over jordoverfladen med god tilnærmelse som en eksponentiel udvikling P med en halveringshøjde på 5 km.

a) Opskriv et regneudtryk for P, som funktion af højden h, idet trykket ved jordoverfladen er 1 atm.


P(h) = ?

Jeg har siddet med det og kan ikke rigtig finde ud af det.

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2008 af ibibib (Slettet)



Svar #2
27. januar 2008 af Cille-muus (Slettet)

Hvad mener du?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2008 af ibibib (Slettet)

a^5=0,5
a=den 5'te rod af 0,5.

Svar #4
27. januar 2008 af Cille-muus (Slettet)

jojo.. det kan jeg godt se.. men hvordan kommer regneudtrykket så til at se ud?

Skriv et svar til: regneudtryk..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.