Matematik
cirklens ligning
27. januar 2008 af
SimonVit (Slettet)
C=(4,0) og r=4 og Punktet P1(x,f(X)) Ligger på cirklen, hvordan er det nu så man finder cirklens ligning, det ligger lidt langt væk, ved at cirklens ligning er (x-x0)^2+(y-y0)^2=r^2
tak
tak
Svar #2
27. januar 2008 af SimonVit (Slettet)
skal man ikke regner videre på det ?? .. Eller retter sagt hvad er det så man udregner hvis man regner vider på det.. kan jeg bare huske at vi har gjort i timerne i klassen ?
Svar #3
27. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Mellemregning:
(x-4)^2+(y-0)^2)=4^2
Herefter kan dette reduceres til (x-4)²+y²=16 (som anivet i #1)
(x-4)^2+(y-0)^2)=4^2
Herefter kan dette reduceres til (x-4)²+y²=16 (som anivet i #1)
Skriv et svar til: cirklens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
