Matematik
mat/kemi opg.
27. januar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Jeg har regnet ud, at jerns masseprocent er 19,85%
heraf, skal jeg beregne hvor mange gram jern jeg max kan få dannet udfra den afvejede mængde (6,49)
Hvordan skal 'formlen' se ud her?
heraf, skal jeg beregne hvor mange gram jern jeg max kan få dannet udfra den afvejede mængde (6,49)
Hvordan skal 'formlen' se ud her?
Svar #1
27. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Altså, jeg ved ikke om jeg forstår spørgsmålet korrekt, men det gælder at:
Afvejede_Mængde * Procent_Jern = Jern
Afvejde_Mængde = 6.49
Procent_Jern = 19.85% = 0.1985
Afvejede_Mængde * Procent_Jern = Jern
Afvejde_Mængde = 6.49
Procent_Jern = 19.85% = 0.1985
Svar #2
27. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)
det du har skrevet: Afvejede_Mængde * Procent_Jern = Jern
Ville jo give: 6,49*19,85 = 129,025
Ville jo give: 6,49*19,85 = 129,025
Skriv et svar til: mat/kemi opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
