Matematik
værdimængde/monotoniforhold/lokale ekstrema
29. januar 2008 af
Lunte83 (Slettet)
Hej jeg har store problemer med en opgave der siger at jeg skal tegne grafen for N(t)=195/1+4*e^-0,04t
Er der nogle der ved hvordan man tegner grafen for den på computeren med TI interactive programmet?
Så skal jeg lave en værdimængde for f(x)=-3x^2-12x+5
Skal jeg lave en graf først før jeg kan bestemme værdimængden eller hvordan?
Til sidst har jeg f(x)=x^3-2,5x^2-2x+7 hvor jeg skal løse ligningen f(x)=0 og bestemme monotoniforholdene og de lokale ekstrema.
Nogle der kan hjælpe mig jeg er virkelig på bar bund her. På forhånd tak.
Er der nogle der ved hvordan man tegner grafen for den på computeren med TI interactive programmet?
Så skal jeg lave en værdimængde for f(x)=-3x^2-12x+5
Skal jeg lave en graf først før jeg kan bestemme værdimængden eller hvordan?
Til sidst har jeg f(x)=x^3-2,5x^2-2x+7 hvor jeg skal løse ligningen f(x)=0 og bestemme monotoniforholdene og de lokale ekstrema.
Nogle der kan hjælpe mig jeg er virkelig på bar bund her. På forhånd tak.
Skriv et svar til: værdimængde/monotoniforhold/lokale ekstrema
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
