Matematik
find ligningens linje
30. januar 2008 af
kim19 (Slettet)
vi har to punkter P(-4,2) og Q(2,6) og a = 2/3
jeg bruger så denne formel y-yo=a(x-xo)
jeg bruger punkterne fra P
og får y = 2/3x + 14/3
er dette rigtigt eller, håber en lige vil regne den efter.
jeg bruger så denne formel y-yo=a(x-xo)
jeg bruger punkterne fra P
og får y = 2/3x + 14/3
er dette rigtigt eller, håber en lige vil regne den efter.
Svar #2
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Har du beregnet a mellem P og Q?
Hvis dette er tilfældet, har du regnet forkert.
Hvis ikke, så er det korrekt.
Hvis dette er tilfældet, har du regnet forkert.
Hvis ikke, så er det korrekt.
Svar #4
30. januar 2008 af Danielras (Slettet)
Hvorfor er a mellem de to punkter ikke korrekt?
a = y2-y1 / x2-x1
a = 6-2 / 2-(-4)
a = 4 / 6
a = 2/3
a = y2-y1 / x2-x1
a = 6-2 / 2-(-4)
a = 4 / 6
a = 2/3
Svar #5
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)
#3 og #4 Jeg lavede desværre lige en hurtig regnefejl :-)
Skriv et svar til: find ligningens linje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
