Matematik
Meget hurtig hjælpe..
31. januar 2008 af
Dimentica (Slettet)
Hej alle jeg har brug for hjælpe meget hurtigt, så hvis nogen har tid.. skal nemlig aflavere i dag og sidder med den nu
Det gælder følgende opgave:
I en orienteret plan er der givet en vektor a med længde 1.
Bestem de værdier af t, for hvilke |t*a+(t+2)*a|=kvadratrod(10)
På forhånd tak
Det gælder følgende opgave:
I en orienteret plan er der givet en vektor a med længde 1.
Bestem de værdier af t, for hvilke |t*a+(t+2)*a|=kvadratrod(10)
På forhånd tak
Svar #1
31. januar 2008 af sigmund (Slettet)
Sæt begge sider i anden og udregn:
|t*a+(t+2)*a|^2 = 10 <=> t^2*|a|^2 + (t+2)^2*|a|^2 + 2*t*(t+2)*|a|^2 = 10 <=> t^2 + (t+2)^2 + 2*t*(t+2) = 10.
|t*a+(t+2)*a|^2 = 10 <=> t^2*|a|^2 + (t+2)^2*|a|^2 + 2*t*(t+2)*|a|^2 = 10 <=> t^2 + (t+2)^2 + 2*t*(t+2) = 10.
Skriv et svar til: Meget hurtig hjælpe..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
