Matematik
Funktion f
31. januar 2008 af
geschwin (Slettet)
Heej (:
Nogen som kan hjælpe?
En funktion f, er givet ved f(x)=3/4x^4+x^3-3x^2+3
Bestem for enhver værdi c antallet af løsninger til ligningen f(x)=c
Hvordan gør man det?
På forhånd tak!!
Nogen som kan hjælpe?
En funktion f, er givet ved f(x)=3/4x^4+x^3-3x^2+3
Bestem for enhver værdi c antallet af løsninger til ligningen f(x)=c
Hvordan gør man det?
På forhånd tak!!
Svar #1
31. januar 2008 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Der er 4 løsninger uanset værdien af c. Det følger direkte af algebraens fundamentalsætning, eftersom f er et fjerdegradspolynomium.
Der er 4 løsninger uanset værdien af c. Det følger direkte af algebraens fundamentalsætning, eftersom f er et fjerdegradspolynomium.
Skriv et svar til: Funktion f
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
