Fysik

kHz

31. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)
hva skal man gøre, hvis man skal beregne en periode for en bølge, med en frekvens på f.eks. 20 kHz ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2008 af Stenalt (Slettet)

Kommer helt an på hvilken bølgeform vi snakker om... Men regner med det er lyd... Der er Bølgelængden = V/f

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2008 af Stenalt (Slettet)

vlyd mener jeg er omkring 340 m/s...

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)

P=1/f=1/20000Hz=0,00005s

Svar #4
31. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)

hvordan er det blevet 20000 fra 20 ?

ganger du med 100 først? Og i såfald, hvorfor?

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2008 af Stenalt (Slettet)

#4 Nej han har ganget med tusind... k står jo for kilo... Kan se jeg åbenbart har smidt alt om perioder ud....

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)

Jeg laver kHz om til Hz ved at gange med 1000 fordi

20kHz=20.000Hz

Det gøres fordi resultatet så kommer ud i sek.

Svar #7
31. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)

nååår på den måde :)

Tak ..

Skriv et svar til: kHz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.