Fysik
Atom og kernefysik
01. februar 2008 af
nataschal (Slettet)
er der nogen som kan hjælpe med en fysik opgave!?
8. em simpel reaktormotor
Den simple reaktormodel er karakteriseret ved værdierne fr generationstiden T og den effektive multikationskonstant k
-For er letvandsreaktor antages det, at T=60 ms og k=1,0001. Med hvilken faktorstiger neutrontætheden og dermed effekten på et sekund?
-Er en sådan stigning acceptabel?
På grund af de forsinkede neutroner er generationstiden i praksis 0,051 s.
-Hvad bliver i dette tilfælde stigningen i effekten på et sekund?
Opgaven skal afleveres næsten fredag, og har siddet med den i laang tid. Aner ikke hvad jeg skal?
Nogen som kan prøve at lave den???
:)
8. em simpel reaktormotor
Den simple reaktormodel er karakteriseret ved værdierne fr generationstiden T og den effektive multikationskonstant k
-For er letvandsreaktor antages det, at T=60 ms og k=1,0001. Med hvilken faktorstiger neutrontætheden og dermed effekten på et sekund?
-Er en sådan stigning acceptabel?
På grund af de forsinkede neutroner er generationstiden i praksis 0,051 s.
-Hvad bliver i dette tilfælde stigningen i effekten på et sekund?
Opgaven skal afleveres næsten fredag, og har siddet med den i laang tid. Aner ikke hvad jeg skal?
Nogen som kan prøve at lave den???
:)
Skriv et svar til: Atom og kernefysik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
