Matematik
potensregression
01. februar 2008 af
anna85 (Slettet)
hej
jeg skal fortælle hvilken procentvis ændring sker der i restfugtigheden, når antallet af omdregninger pr. minut øges med 20 %
det er udfra denne her tabel
Antal omdrejninger pr. minut 500 800 1000 1200 1500
Restfugtighed 0,91 0,67 0,59 0,53 0,45
håber i gider at hjælpe mig med det
jeg skal fortælle hvilken procentvis ændring sker der i restfugtigheden, når antallet af omdregninger pr. minut øges med 20 %
det er udfra denne her tabel
Antal omdrejninger pr. minut 500 800 1000 1200 1500
Restfugtighed 0,91 0,67 0,59 0,53 0,45
håber i gider at hjælpe mig med det
Svar #1
01. februar 2008 af ibibib (Slettet)
Du skal bestemme a (og b) vha regression på din grafregner eller CAS-værktøj.
Derefter skal du beregne (1,2^a-1)·100 % for at svare på sidste spørgsmål.
Derefter skal du beregne (1,2^a-1)·100 % for at svare på sidste spørgsmål.
Svar #4
02. februar 2008 af dnadan (Slettet)
#1 tillæg, thi ikke alle kender den formel.
(f(1.2x)-f(x))/f(x)*100%
=
(b*(1.2x)^a-b*x^a)/(b*x^a)*100%
=
(b*(1.2x)^a/(b*x^a)-1)*100%
=
((1.2x)^a/x^a-1)*100%
=
(1.2^a*x^a*x^(-a)-1)*100%
=
(1.2^a-1)*100%
(f(1.2x)-f(x))/f(x)*100%
=
(b*(1.2x)^a-b*x^a)/(b*x^a)*100%
=
(b*(1.2x)^a/(b*x^a)-1)*100%
=
((1.2x)^a/x^a-1)*100%
=
(1.2^a*x^a*x^(-a)-1)*100%
=
(1.2^a-1)*100%
Skriv et svar til: potensregression
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
