Matematik

Trekant - Svært :(

03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)
http://peecee.dk/upload/view/95124

please hjælp mig

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af josemaria (Slettet)

Har du ikke lagt denne opgave ind før?

Svar #2
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

Nej det har jeg ikke, det kan du tjekke. Men har du ikke mulighed for at hjælpe mig?

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2008 af dnadan (Slettet)

Om to ensvinklede trekanter gælder følgende:
a1/a2=b1/b2=c1/c2=k
Det er k, som du skal bestemme i 1)
Dette kan bestemmes ud fra:
|EA|=4 og |CE|=6

Kom med nogle idéer eller bud, så er det lettere at guide dig igennem.

Svar #4
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

4/6 = 0,66???

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. februar 2008 af dnadan (Slettet)

Kig på trekanten.
Siden |AC| er delt op i to stykker.

Svar #6
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

jeg kan ikke finde ud af det :(

Svar #7
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

ja, den er delt op i to stykker, den ene er 6cm og den anden er 4 cm. Længdeforholder: 6/4 = 1,5???

Brugbart svar (0)

Svar #8
03. februar 2008 af dnadan (Slettet)

nej.

|AC|=|EA|+|CE|

Svar #9
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

Længdeforholdet:
|AC|=|EA|+|CE|
|AC|= 4 + 6 = 10

Brugbart svar (0)

Svar #10
03. februar 2008 af dnadan (Slettet)

Nej.

Kig på tegningen og på #3 igen.

Svar #11
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

Jeg kan virkelig ike finde ud af det.

Svar #12
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

6-4 = 2.

Brugbart svar (0)

Svar #13
03. februar 2008 af dnadan (Slettet)

|BC|/|DE|=|AB|/|AD|=|AC|/|EA|=k

Videreførelse af #3

Svar #14
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

Jeg forstår det stadigvæk ikke :(

Skriv et svar til: Trekant - Svært :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.