Matematik
f(x)=ax+sin(x), bestem a
04. februar 2008 af
aviaajas (Slettet)
Der står:
Om en funktion med regneforskrift f(x)=ax+sin(x) oplyses, at f'(0)= 7.
Bestem tallet a.
Om en funktion med regneforskrift f(x)=ax+sin(x) oplyses, at f'(0)= 7.
Bestem tallet a.
Svar #1
04. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
f(x) = ax + sin(x)
f'(x) = a + cos(x)
7 = a + cos(0)
7 = a + 1
a = 6
f'(x) = a + cos(x)
7 = a + cos(0)
7 = a + 1
a = 6
Skriv et svar til: f(x)=ax+sin(x), bestem a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
