Matematik
V'(x)= 12x^2-520x+4000
04. februar 2008 af
aviaajas (Slettet)
Jeg skal bestemme det største ´mulige rumfang V af kassen.
Regneforskriften er
V(x)= 4x^3-260x^2+4000x
V'(x)= 12X^2-520x+4000
Hvordan skal jeg finde det størst mulige rumfang af kassen?
Regneforskriften er
V(x)= 4x^3-260x^2+4000x
V'(x)= 12X^2-520x+4000
Hvordan skal jeg finde det størst mulige rumfang af kassen?
Skriv et svar til: V'(x)= 12x^2-520x+4000
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
