Matematik
pythagoras.
04. februar 2008 af
dumsen (Slettet)
Er der nogle som lige kan hjælpe mig?
skal løse dette problem men kan ikke huske det. En der kan hjælpe mig og skrive beregnigerne?
4(i anden) + b(i anden) = 8(i anden)
skal løse dette problem men kan ikke huske det. En der kan hjælpe mig og skrive beregnigerne?
4(i anden) + b(i anden) = 8(i anden)
Svar #1
04. februar 2008 af mathon
4^2 + b^2 = 8^2
b^2 = 8^2-4^2 = 64-16 = 48
b = sqrt(48) = sqrt(4^2*3) = sqrt(4^2)*sqrt(3) = 4sqrt(3)
b^2 = 8^2-4^2 = 64-16 = 48
b = sqrt(48) = sqrt(4^2*3) = sqrt(4^2)*sqrt(3) = 4sqrt(3)
Svar #2
04. februar 2008 af *CS* (Slettet)
4^2+b^2=8^2
b^2=8^2-4^2
b=kvadratrod(8^2-4^2)
Men denne burde du sagtens selv kunne isolere b.
b^2=8^2-4^2
b=kvadratrod(8^2-4^2)
Men denne burde du sagtens selv kunne isolere b.
Svar #6
04. februar 2008 af aviaajas (Slettet)
a^2 + b^2 = c^2
a= 4, c= 8
4^2 + b^2 = 8^2
16 + b^2 = 64
b^2 = 64 - 16
b^2 = 48
v48= 6,9282 er det samme som 7.
Så 4^2 + 7^2 = 8^2
a= 4, c= 8
4^2 + b^2 = 8^2
16 + b^2 = 64
b^2 = 64 - 16
b^2 = 48
v48= 6,9282 er det samme som 7.
Så 4^2 + 7^2 = 8^2
Skriv et svar til: pythagoras.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
