Matematik

Heeeelp me. (:

04. februar 2008 af sussso (Slettet)
Er der ikke nogen der kan hjælpe mig, med 3 opgaver som jeg fatter.

1. Summen af de fem første ulige tal er

2. fortsæt talefølgen:
1-1-2-3-5-8-13

3. produktet af 12 og 4 er

hvis i kan komme med noget forslage, vil jeg bliv rigtig glad.
Takker. (:

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2008 af maqnz (Slettet)

2)

0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, 1597, 2584, 4181, 6765, 10946, 17711, 28657, 46368, 75025, 121393

Svar #2
04. februar 2008 af sussso (Slettet)

tak, ved du havd produktet betyder.?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2008 af maqnz (Slettet)

Jeg sidder og søger lidt på det .. Hæng på, så ser jeg om jeg kan finde noget :P

Svar #4
04. februar 2008 af sussso (Slettet)

Okay, tak.. :D

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2008 af maqnz (Slettet)

Kan ikke lige finde noget, men læs dig frem her - og se om du kan finde noget ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Fibonacci_number#Numbers_properties

Svar #6
04. februar 2008 af sussso (Slettet)

okay, tusind tak for hjælpen. :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. februar 2008 af avani (Slettet)

Produktet betyder resultatet af to faktorer. dvs. faktor * faktor = produkt ---> ex. 2 * 6 = (produktet) = 12

Brugbart svar (0)

Svar #8
04. februar 2008 af avani (Slettet)

hmm, summen af de fem første ulige tal vil nok være:
(1),(3),(5),(7),(9) så skal du vist bare plusse alle tal sammen. :)

Svar #9
05. februar 2008 af sussso (Slettet)

okay, takker. :)

Skriv et svar til: Heeeelp me. (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.