Matematik
1.g mat / hjemmeopgave
05. februar 2008 af
louis andersen (Slettet)
Okay. opgaven ser sådan her ud:
" På figuren ses (trekant)PQR. Undersøg vha. afstandsformlen, om Q = 90*(grader). "
punkterne for trekanten er :
Q = (-2,1)
P = (3,4)
R = (-1,-1)
" På figuren ses (trekant)PQR. Undersøg vha. afstandsformlen, om Q = 90*(grader). "
punkterne for trekanten er :
Q = (-2,1)
P = (3,4)
R = (-1,-1)
Svar #2
05. februar 2008 af louis andersen (Slettet)
Yep. jeg har prøvet i snart en halv time :/...
jeg forstår det bar ik ? :/
jeg forstår det bar ik ? :/
Svar #3
05. februar 2008 af Isomorphician
Find enten vektorerne mellem de tre punkter og brug Pythagoras, eller find vektorer til kateterne og brug følgende:
(a.b)/(|a|*|b|) = cos(v)
(a.b)/(|a|*|b|) = cos(v)
Svar #4
05. februar 2008 af louis andersen (Slettet)
hvad betyder vektoererne ?? hvordan finder man det ??
Skriv et svar til: 1.g mat / hjemmeopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
