Matematik
Bestem en forskrift
06. februar 2008 af
Annette16 (Slettet)
P(L)=b*L^a
Bestem en forskrift for P, når det oplyses at P(7,1)=5,5 og P(14,3)=58,4...
Hmm hvordan gør jeg det?
Må gerne bruge lommeregner til det hele!
P(L)=b*L^a
Bestem en forskrift for P, når det oplyses at P(7,1)=5,5 og P(14,3)=58,4...
Hmm hvordan gør jeg det?
Må gerne bruge lommeregner til det hele!
Skriv et svar til: Bestem en forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
