Matematik
Vinkelberegning i vektorer
08. februar 2008 af
walto (Slettet)
Hai alle sammen,
- Lige her op til vinter ferien ska jeg dumpe en matematik aflevering som os næsten er færdig.
Dog mangler jeg hjælp til en lille del af den
Opgave: I et kordinatsystem er punkterne A(2,5)B(3,1) og C(6,3) givet.
Der ud fra har jeg bestemt kordinatorne til vektorerne BA og BC.
Nu er problemet bare at jeg ska finde vinklen mellem BA og BC.. Hjælp!
-Btw, hvis i har tid må i os godt løse vektorerne BA + BC bare for at eftertjekke mine xD
- Lige her op til vinter ferien ska jeg dumpe en matematik aflevering som os næsten er færdig.
Dog mangler jeg hjælp til en lille del af den
Opgave: I et kordinatsystem er punkterne A(2,5)B(3,1) og C(6,3) givet.
Der ud fra har jeg bestemt kordinatorne til vektorerne BA og BC.
Nu er problemet bare at jeg ska finde vinklen mellem BA og BC.. Hjælp!
-Btw, hvis i har tid må i os godt løse vektorerne BA + BC bare for at eftertjekke mine xD
Svar #2
08. februar 2008 af bluegambler (Slettet)
vektor BA = (3-1 ; 1-5) = (2;-4)
vektor BC = (6-2 ; 3-5) = (4;-2)
vektor BC = (6-2 ; 3-5) = (4;-2)
Skriv et svar til: Vinkelberegning i vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
