Matematik

mat

08. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)
Jeg har siddet fast i den i et stykke tid nu, så håber at jeg kan få lidt hjælp.


(1/4)^6*2^8


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2008 af seriøs (Slettet)

Hvad får du det til?

= 0,0625

Svar #2
08. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)

Jaa, det gøre jeg.

Men det er mellemregninger jeg tænkte på.
Ved at taste det ind på lommeregneren får jeg det til det samme.

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)

(1/4)^6 * 2^8
=
(1/(4^6)) * 2^8
=
(2^8)/(4^6)
=
(4^4)/(4^6)
=
(1/(4^2))
=
1/16

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2008 af seriøs (Slettet)



0,25^6 = 0,000244140625 og 2^8 = 256


0,000244140625 * 256 = 0,0625



Brugbart svar (0)

Svar #5
09. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

#4

0,25^6=0,000244140625

Imponerende at du klarede den i hovedet.

Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.