Matematik
Trekant AMC?
08. februar 2008 af
0oSarao0 (Slettet)
Hej.
Jeg skal lave opgave 3.017 i eksamensopgaver B-nivau.
"I en trekant ABC er vinkel C = 45°, h_a = 35 og m_a = 37. Fodpunkterne for højden h_a og medianen m_a kaldes henholdsvis H og M, og det oplyses, at trekanten AMC er spids. "
Dette forstår jeg slet ikke! Hvordan skal trekanten se ud?? Det vil være dejligt hvis nogen kunne tegne den.
Jeg skal lave opgave 3.017 i eksamensopgaver B-nivau.
"I en trekant ABC er vinkel C = 45°, h_a = 35 og m_a = 37. Fodpunkterne for højden h_a og medianen m_a kaldes henholdsvis H og M, og det oplyses, at trekanten AMC er spids. "
Dette forstår jeg slet ikke! Hvordan skal trekanten se ud?? Det vil være dejligt hvis nogen kunne tegne den.
Svar #1
08. februar 2008 af ibibib (Slettet)
Når trekant AMC er spids, vil H ligge længere fra C end M ligger fra C. Lav selv en tegning.
Start derefter med at regne i den retvinklede trekant AHC.
Start derefter med at regne i den retvinklede trekant AHC.
Skriv et svar til: Trekant AMC?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
