Matematik

vdr.solve på Ti89 titanium

10. februar 2008 af nørd240 (Slettet)
hej jeg har denne her ligning som jeg gerne vil løse på ti89 men hver gang jeg prøver så skriver den missing).

solve(0,1414*x+(-0,6942)+(-12,0222)=-11,5328+1,1838=0,x)

ERROR
Missing)

jeg ved ikke helt hvor jeg mangler den parentes

lommeregneren siger ved 0 men det passer ikke har prøvet



Brugbart svar (2)

Svar #1
10. februar 2008 af mathon

solve(0,1414*x+(-0,6942)+(-12,0222)=-11,5328+1,1838=0,x)

du har dobbelt lighedstegn

solve(0,1414*x+(-0,6942)+(-12,0222)=-11,5328+1,1838=0,x)
............................................................X............................X

Brugbart svar (2)

Svar #2
10. februar 2008 af mathon

solve(0,1414*x+(-0,6942)+(-12,0222)=-11,5328+1,1838,x)

display:
x=16.7426

Svar #3
10. februar 2008 af nørd240 (Slettet)

er ikke helt med hvorfor siger du ikke *********************************+1,1828=0,x)

Svar #4
10. februar 2008 af nørd240 (Slettet)

hvad med denne her ligning den gider heller ikke

solve(0,0651*x+(-5,3235)+(-12,3696)=-16,8771+0,817526=0,x)


Svar #5
10. februar 2008 af nørd240 (Slettet)

#4
jeg får den til x=10,6444

Brugbart svar (2)

Svar #6
10. februar 2008 af dnadan (Slettet)

#4
Der er et dobbelt lighedstegn igen.

Brugbart svar (2)

Svar #7
10. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

#4 Kan du sige mig, hvordan: -16,8771+0,817526=0

Det kan ikke lade sig gøre. Derfor kan lommeregneren kun solve, når der er ET lighedstegn.

Svar #8
11. februar 2008 af nørd240 (Slettet)

oki men hvordan ville du solve den og finde x

Skriv et svar til: vdr.solve på Ti89 titanium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.