Fysik

en fjeder

10. februar 2008 af do-zap (Slettet)
jeg skal beregne hvor meget en fjeder bliver udstrækt når der hænges et lod i den, er der nogen der har en formel for det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2008 af mathon

k*x = m*g, hvoraf

x = m*g/k

Svar #2
10. februar 2008 af do-zap (Slettet)

tak!!

når jeg indsætter mine tal må det blive...

(70kg*9,82m/s^2)/62N/m=11,088 hva er enheden?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2008 af mathon

(kg*m/s^2)/(N/m) = N/(N/m) = m

Skriv et svar til: en fjeder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.