Matematik

Parabel

10. februar 2008 af line skovgaard (Slettet)
En parabbel er givet ved y=-x^2+4x-7

og en ret linje er givet ved y=-4x+3

a) gør rede for at parablen og linjen skærer hinanden i to punkter...


Nogen der kan hjælpe til hvordan man regner sådan en opgave ud?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2008 af Sherwood (Slettet)

Sæt dem lig med hinanden:

-x^2+4x-7=-4x+3

Og løs ligningen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2008 af dnadan (Slettet)

Ligningerne for parablen og den rette linje sættes lig hinanden, hvorefter denne tildels løses.
x^2+4x-7=-4x+3 (lav den om til den generelle form for en andengradsligning)
Find herefter d for denne, og hvis d>0, hvor mange løsningerne har andengradsligningen så?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2008 af josemaria (Slettet)

Sæt dem lig hinanden og løs ligningen (2.gradsligning.)
Hvis d>0 er der to løsninger.

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. februar 2008 af josemaria (Slettet)

Professorerne er hurtigere end docenten.. øv

Svar #5
12. februar 2008 af line skovgaard (Slettet)

1000 Tak :D




Svar #6
12. februar 2008 af line skovgaard (Slettet)

til jer alle, uanset om i er professor eller docent ;)

Skriv et svar til: Parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.