Matematik
Punktmængde
11. februar 2008 af
clever-girl (Slettet)
Den her opg siger mig ingenting, jeg håber frivillige vil hjælpe mig med den
Grafen for funktionen f med forskriften f(x)=9 - x^2 og grafen for funktionen g med forskriften g(x) = x+3 afgrænser en punktmængde, der har et areal.
a) skitser punktmængden og bestem punkmængdens areal.
jeg er totalt looost:(
Grafen for funktionen f med forskriften f(x)=9 - x^2 og grafen for funktionen g med forskriften g(x) = x+3 afgrænser en punktmængde, der har et areal.
a) skitser punktmængden og bestem punkmængdens areal.
jeg er totalt looost:(
Svar #1
11. februar 2008 af Isomorphician
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=470515
Svar #2
11. februar 2008 af clever-girl (Slettet)
tak kan du hjælpe mig med cirklen?
under cirkel problems
under cirkel problems
Skriv et svar til: Punktmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
